HomeOm os

Vores håndværkere har over 20 års erfaring inden for gulvaslibning, malerarbejde, lægning af gulve

Goran Damnjanović

GP-Byggeservice

Noget om os

GP-Byggeservice er specialiseret inden for renovering af huse og lejligheder. Vi udfører alt fra gulvafslibning, lægning af alle typer gulv samt spartling af vægge og lofter, opsætning af filt og maling. Trænger Deres bolig til en kærlig hånd så er vores firma det fornuftige, pålidelige og økonomisk overkommelige valg. Vores gulvslibere, gulvlæggere og malermestre er fleksible og står til rådighed alle ugens dage for Dem i hele København og resten af Sjælland. Gulvafslibning, gulvlægning og malerarbejde foregår hurtigt og effektivt uden at gå på kompromis med kvalitet og det endelige resultat.

Prisen for gulvafslibning, gulvlægning og malerarbejde hos GP-Byggeservice er i bund og De er garanteret et team af professionelle gulvslibere, gulvlæggere og malermestre som udfører opgaven fuldkommen og efter tidsplanen. GP-Byggeservice vision er, at føre ønsker ud i livet. En veludført gulvafslibning, gulvlægning og malerarbejde kan forøge jeres husstands levetid og værdi. Den samlede renoveringsservice som vi yder til faste, lave priser er svær at opnå på egen hånd, gulvsliberne, gulvlæggerne og malermestrene er i renoveringsbranchen velkendte for et slutresultat som betaler sig. Kontakt os gerne for en uforpligtet samtale om Deres bolig. GP-Byggeservice står klar til at vejlede og opfylde deres visioner.

https://www.gp-byggeservice.dk/wp-content/uploads/2020/12/25-640x1280.jpg
https://www.gp-byggeservice.dk/wp-content/uploads/2020/12/25-640x1280.jpg

ARBEJDSBETINGELSER

Arbejdsprocessen

• Når vi (GP-Entreprise) påbegynder vores arbejdsproces må der ikke være andre håndværker eller privatpersoner til stede, idet gulvet ikke må betrædes under hele gulvlægnings- gulvafslibnings- og gulvbehandlingsprocessen. • Ligeledes må der af sikkerhedsmæssige årsager ikke være andre til stedet, da eventuelle skader kan forekomme, hvis gulvet betrædes på en forkert måde under processen.

Afdækning

Det er kundens eget ansvar at afdække al inventar, skabe etc. så disse ikke tager skade under gulv- og maleropgaver. GP-Entreprise tager ikke ansvar for beskadigelse eller anden form for uheld på inventar, som ikke er afdækket af kunden forinden opgaven påbegyndes.

Inden opgaven påbegyndes skal kunden selv sørge for at alle rum/lokaler der skal afslibes, behandles eller males være ryddet og står tomme.

Desuden skal kunden også afdække alt inventar, som ikke kan flyttes, såfremt kunden selv ønsker der ikke falder støv mm. på det.

Tekniske installationer som ledninger, kabler mm. skal ligeledes fjernes fra gulve eller demonteres.

Ved gulvafslibning og overfladebehandling kan der forekomme småskader.

Skal der males, anbefales det, at man pletmaler paneler efter, at vi er færdige med gulvafslibning og -efterbehandling.

Affald

• Under afslibning processen og generelt hele arbejdsprocessen sørger vi for at samle alt affald i sorte sække. Ligeledes står vi for bortskaffelse af dette.

Rumtemperatur

• Det anbefales stærkt, at de lokaler hvor behandlingen skal foretages er minimum af 18-20 graders varme/stuetemperatur.

Betaling

• Vi giver kun kredit i særlige tilfælde eller til faste kunder. Nye kunder ses helst betale efter opgaven er udført og lejligheden er besigtiget af kunden.

• Betalingen sker ved opgavens afslutning og kunden skal derfor selv sørge for at være til stede ved opgavens afslutning for at besigtige lejligheden, sikre sig at alt er som aftalt og dernæst betale for det udførte arbejde.

• Alle vores kunder er garanteret en udspecificeret faktura.

• Ved pakkeløsninger kan betalingen deles op, alt efter opgavens størrelse.

• Delindbetalingerne sker løbende og den sidste delbetaling sker, når opgaven er afsluttet.

Ring til os +4550530887