HomeOm os

Noget om os

GP-Byggeservice er en virksomhed, der har specialiseret sig i renovering af både huse og lejligheder. Vi er en virksomhed, der har dybe rødder i byggebranchen, og vi har gennem årene opbygget en solid erfaring og et godt ry inden for vores felt. Vi tilbyder en bred vifte af tjenester, der spænder fra gulvafslibning, lægning af forskellige typer gulve, spartling af vægge og lofter, opsætning af filt, til maling og meget mere

Hvis din bolig trænger til en kærlig hånd, er vi det fornuftige, pålidelige og økonomisk overkommelige valg. Vi er drevet af en passion for vores håndværk og en dyb forståelse for, hvor vigtigt det er at have et hjem, der både er funktionelt og æstetisk tiltalende

Vores team består af erfarne gulvslibere, gulvlæggere og malermestre, der er fleksible og tilgængelige alle ugens dage. Vi dækker hele København og resten af Sjælland, og vi stræber efter at udføre vores arbejde hurtigt og effektivt, uden at gå på kompromis med kvaliteten og det endelige resultat

Hos GP-Byggeservice er vi stolte af at tilbyde konkurrencedygtige priser på alle vores tjenester. Vi garanterer et team af professionelle håndværkere, der udfører hver opgave fuldkommen og efter tidsplanen. Vores vision er at hjælpe dig med at realisere dine drømme og ønsker for din bolig

En veludført renovering, uanset om det er gulvafslibning, gulvlægning eller malerarbejde, kan forøge din boligs levetid og værdi. Den samlede renoveringsservice, som vi tilbyder til faste, lave priser, er svær at opnå på egen hånd. Vores håndværkere er velkendte i renoveringsbranchen for at levere et slutresultat, der virkelig betaler sig

Vi er ekstremt kvalitetsbevidste og stræber altid efter perfektion i vores arbejde. Vi forstår, at vores kunder forventer det bedste, og vi er dedikeret til at levere netop det. Vi bruger kun de bedste materialer og teknikker i vores arbejde, og vi er altid opdateret med de nyeste trends og teknologier indenfor vores branche

Vi inviterer dig til at kontakte os for en uforpligtende samtale om din bolig. Uanset om du har brug for rådgivning, eller du allerede har en klar vision for dit projekt, står GP-Byggeservice klar til at hjælpe. Vi ser frem til at arbejde sammen med dig for at skabe det hjem, du drømmer om. Vi er her for at gøre dine boligdrømme til virkelighed, og vi vil ikke stoppe, før du er fuldt tilfreds med det arbejde, vi har udført.

https://www.gp-byggeservice.dk/wp-content/uploads/2020/12/25-640x1280.jpg
https://www.gp-byggeservice.dk/wp-content/uploads/2020/12/25-640x1280.jpg

ARBEJDSBETINGELSER

Arbejdsprocessen

 • Når vi påbegynder vores arbejdsproces må der ikke være andre håndværker eller privatpersoner til stede, idet gulvet ikke må betrædes under hele gulvlægnings- gulvafslibnings- og gulvbehandlingsprocessen.
 • Ligeledes må der af sikkerhedsmæssige årsager ikke være andre til stedet, da eventuelle skader kan forekomme, hvis gulvet betrædes på en forkert måde under processen.

Afdækning

 • Det er kundens eget ansvar at afdække al inventar, skabe etc. så disse ikke tager skade under gulv- og maleropgaver. GP-Byggeservice tager ikke ansvar for beskadigelse eller anden form for uheld på inventar, som ikke er afdækket af kunden forinden opgaven påbegyndes.
 • Inden opgaven påbegyndes skal kunden selv sørge for at alle rum/lokaler der skal afslibes, behandles eller males være ryddet og står tomme.
 • Desuden skal kunden også afdække alt inventar, som ikke kan flyttes, såfremt kunden selv ønsker der ikke falder støv mm. på det.
 • Tekniske installationer som ledninger, kabler mm. skal ligeledes fjernes fra gulve eller demonteres.

Affald

 • Under afslibning processen og generelt alle arbejdsprocesser sørger vi for at samle alt affald i sorte sække. Ligeledes står vi for bortskaffelse af dette.

Rumtemperatur

 • Det anbefales stærkt, at de lokaler hvor behandlingen skal foretages er minimum af 18-20 graders varme/stuetemperatur.

Betaling

 • Vi giver kun kredit i særlige tilfælde eller til faste kunder. Nye kunder ses helst betale efter opgaven er udført og lejligheden er besigtiget af kunden.
 • Betalingen sker ved opgavens afslutning og kunden skal derfor selv sørge for at være til stede ved opgavens afslutning for at besigtige lejligheden, sikre sig at alt er som aftalt og dernæst betale for det udførte arbejde.
 • Alle vores kunder er garanteret en udspecificeret faktura.
 • Ved pakkeløsninger kan betalingen deles op, alt efter opgavens størrelse.
 • Ved større opgaver betaler kunden i form delindbetalinger, hvor der betales 50% af det fulde beløb for opstart og indkøb materialer, derefter 25% når opgaven er halvvejs færdig og de sidste 25% når opgaven er aflsuttet, besigtiget og godkendt af kunden.

Har du et spørgsmål?Udfyld
kontaktformularen

  ARBEJDSTIDER
  Man - Fre
  08:00 - 20:00
  Søndag Lukket
  Ring til os
  +4550530887
  BELIGGENHED
  Lyngby Hovedgade 102D,
  2800 Kongens Lyngby