HomeVores tjenesterBehandlingerGULVAFSLIBNING OG HVIDPIGMENTERING

VORES SERVICEGulvafslibning og hvidpigmentering

Vi har mere end 25 års erfaring i vores forretning

Gulvafslibning og hvidpigmentering – Et hvidpigmenteret gulv er en smuk og antik løsning, som flere og flere tyder til med tiden – den er yderst populær. Efter gulvafslibning er der flere måder at vælge denne behandling på:

Gulvafslibning og hvid lud-efterbehandling Denne overfladebehandling giver gulvet et hvid udseende, og hindrer gulneprocessen. Gulvet får det eftertragtede, rustikke udseende. Ludbehandlingen skal efterfølgende plejes med sæbevask, for at gøre overfladen modstandsdygtigt for snavs og slidtage, som måtte opstå. Efterbehandles gulvet med regelmæssig sæbevask vil ridser og misfarvninger, som med tiden opstår, forsvinde. Sæben giver gulvet fugt nok til at ridser og slid ikke ses.

Gulvafslibning, hvid lud og hvid olie-efterbehandling Denne overfladebehandling med både lud- og olieefterbehandling efter gulvafslibningen giver en særdeles modstandsdygtig overflade. Ludbehandlingen, som foretages efter gulvafslibningen, standser gulningen af træet, og behandlingen med hvid olie gør overfladen ydereligere modstandsdygtigt overfor stort set alle typer snavs og slid. Overfladen bliver meget nemmere at vedligeholde med denne efterbehandling. Det er særligt velkendt, at man i slidbelastede rum, som eksempelvis gangarealer, efterbehandler på denne måde og ikke i alle rum.

Gulvafslibning, hvid lud og lak Olien gør, som ovenfor beskrevet, overfladen mere slidstærk, og giver mulighed for at reparere og forebygge riders med sæbevask. Vil man undgå sæbevask, men stadig have en stærk overflade så er lak som efterbehandlingen til gulvafslibning den bedste løsning. Lak lukker, forsegler og beskytter gulvet. Det skaber en modstandsdygtig overflade, som afviser al snavs. Et lakeret gulv er lettere at vedligeholde, ulempen er dog, at ridserne er vanskeligere at fjerne. Opstår der dybe ridser og meget slidtage er en løsning at foretage en gulvafslibning og – behandling igen.

Ring til os +4550530887