HomeVores tjenesterBehandlingerGULVAFSLIBNING OG LAKBEHANDLING

VORES SERVICEGulvafslibning og lakbehandling

Vi har mere end 25 års erfaring i vores forretning

Gulvafslibning og lakbehandling – En lakbehandling er efter gulvafslibning en fornuftig løsning. Lakbehandlingen beskytter gulvets overflade og forhindrer snavs og vand i at trænge ind. Behandlingen er ikke kun med til at styrke gulvets overflade, men kan også forbedre gulvets udseende og struktur væsentligt.

Lakbehandling af gulvet kan dog ikke skjule ridser eller skader i træet, disse vil grundet den hårde overflade blive mere tydlige. Dette betyder at gulvet skal være helt glat ved lakeringen og tidligere ridser/misfarvninger skal derfor fjernes med gulvafslibning eller –høvling. Ligeså med tidligere overfladebehandlinger, disse skal også fjernes.

Vi tilbyder tre former for lak; ultramat, mat og højglans og disse indeholder UVbeskyttelse som hindrer gulvet i misfarvninger hvis det kommer i kontakt med sollys. Ligeså er de fleste typer lak vandbaserede. I private hjem vælges oftest 1. komponent lak, mens der i erhvervsbygninger, hvor belastningen af gulvet er større, anvendes 2. komponent lak. Ydermere fås 2. komponent lak med hærder, som forlænger gulvets levetid og styrer overfladen markant.

Ring til os +4550530887