HomeVores tjenesterBehandlingerGULVAFSLIBNING OG LUDBEHANDLING

VORES SERVICEGulvafslibning - ludbehandling

Vi har mere end 25 års erfaring i vores forretning

Gulvafslibning og ludbehandling – Gulvafslibning efterfulgt af ludbehandling (natur/hvid) En ludbehandling er en god løsning efter gulvafslibning, idet den lysner gulvet og forhindringer træets naturlige gulneproces. Ønskes et lysere resultat så er ludbehandling det bedste alternativ.

En ludbehandling efter gulvafslibning skal altid suppleres med en efterbehandling i form af sæbe eller olie, eftersom gulvets porrer er åbne. Med denne overfladebehandling beskyttes gulvet optimalt og det ønskede udseende bevares.

Med ludbehandlingen findes der to muligheder; enten at bevare træets naturlige farve og forhindre gulningen, ved at efterbehandle gulvet med naturlud eller en lysere, hvid overflade, ved at efterbehandle gulvet med hvid lud. I begge tilfælde vil en ludbehandling efter gulvafslibning have en tørretid på omtrent 12 timer.

Denne behandling (gulvafslibning – ludbehandling), fremfor gulvafslibning og lakering, har den fordel, at ludbehandlingen ikke på samme måde danner en hård overflade som gør ridser, pletter nær så synlige som i et lakeret gulv. Ved hver overfladebehandling med sæbe eller olie vil slid være mindre synlig. En af de bedste vedligeholdelsesmetoder til et ludbehandlet gulv er ganske almindelige sæbespåner opløst i lunkent vand.

Ring til os +4550530887