HomeVores tjenesterGulvafslibning / Gulvlægning

VORES SERVICEGulvafslibning/Gulvlægning

Vi har mere end 25 års erfaring i vores forretning

Vi er et firma hvis gulvsliber og gulvlæggere har mange års erfaring i gulvbranchen, som kan tilbyde Dem alt hvad hjertet begærer inden for gulvservice og gulvlægning i København og resten af Sjælland.

Alt fra gulvafslibning, gulvlakering, gulvafhøvling og montering af sildebensparket og andre typer gulve herunder (Plankegulve, linoleum, etc.) og dette til en favorabel pris. GP-Entreprises brede kendskab til håndtering af maskiner og produkter gør det muligt at tilbyde service for både private og erhverv. De faglærte gulvslibere og gulvlæggere stræber efter at udføre et fejlfrit stykke arbejde, hvor tilfredshedsniveauet er på sit højeste.

Hos GP-Entreprise er vi unikke fordi vi både beskæftiger os med at montere, genoplive og forny hjemmets gulve til en forbløffende pris. Vi bestræber sig på, at gøre hjemmet til intet mindre end et paradis. Vi ønsker at vejlede Dem således, at Deres gulve ender med et fænomenalt slutresultat. Vi mener at gulvarbejde bør efterlade hjemmet opfrisket og smukt.

Det vigtigste mål er, at have et øje for topkvalitet, og netop derfor bruges der meget energi på at anskaffe det bedste materiale inden for branchen. GP-Entreprises faglærte gulvsliber og gulvlægger opererer udelukkende med miljøvenlige produkter af højeste kvalitet, og til en overkommelig pris, for at sikre et sundt og sikkert resultat.

En sådan investering i Deres hjem er en investering, som vil betale sig. Netop derfor står vi til rådighed på ethvert givet tidspunkt i København og omegn med topfagkundskab og rådgiver Dem professionelt gennem hele processen. En ekspertvurdering gør, at De sjældent vil opleve uventede pris omkostninger undervejs i processen – vores priser er simpelthen i bund. Kontakt os gerne for en helt uforpligtende konsultation eller hvis de har spørgsmål ift. gulvafslibning, gulvlægning, priser, etc. Vi står klar til at forbedre og forskønne Deres hjem, eller blot fortælle om alle Deres hjems muligheder.

Sildebensparket
Vi er dog særligt kompetente inden for lægning af sildebensparket. Lægning af sildebensgulve kræver en enorm præcision, erfaring og tålmodighed for at kunne sikre sig det perfekte mønster, vores ansatte besidder alle disse egenskaber som er yderst nødvendige for et fornemt slut resultat.
Derudover er vore sildebens gulve af høj kvalitet, så når det først er lagt, kan det holde i evigheder.
Hos os kan i bestille alle former for massivparket såsom Eg, bøge og ask.

https://www.gp-byggeservice.dk/wp-content/uploads/2020/12/prva-usluga-bottom-1.jpg

BELIGGENHEDHvor vi er tilgængelige

GP-Byggerservice opererer i over 52 kommuner i Storkøbenhavn
1
Lokationer

Albertslund, Allerød , Amager, Bagsværd, Farum, Birkerød , Brøndby, Strand, Ishøj, Brønshøj, Christianshavn, Dragør, Ballerup, Fredensborg, Klampenborg , Sydhavn, Frederikssund, Gentofte, Gladsaxe, Glostrup, Greve, Hellerup , Helsinge, Herlev, Frederiksberg, Hillerød, Holte , Hvidovre, Høje-Taastrup, Kastrup, Kirke Hyllinge, Kokkedal, København, Lyngby, Nordvest, Næstved, Nørrebro, Roskilde, Rødovre, Skovlunde, Smørum, Søborg, Valby, Vallensbæk Strand, Vanløse, Køge, Vesterbro, Måløv, Ølstykke, Ørestad, Østerbro

Ring til os +4550530887