VORES SERVICEMalerarbejde, Malermester priser, Malerfirma priser

Vi har mere end 25 års erfaring i vores forretning

Står De og mangler et professional, troværdigt og dygtigt malerfirma, som har gode rådgivningskompetencer og yder adskillige maleropgaver til en fast, lav pris? Så er GP-Entreprise formentlig det rette malerfirma for Dem. Vi udfører alt tænkeligt inden for renoverings- og malerarbejde, både i private hjem og større virksomheder i København og resten af Sjælland. Vi har mange års erfaring med malerarbejde, som gør det muligt at tilbyde maling af loft og væg, maling og lakering af døre, karme og ikke mindst lister. Derudover tilbyder malermesteren også opsætning af tapet, væv, filt, spartel af gips – af både loft og væg. Malermesteren yder kort sagt med nøje omhu alt fra små maleropgaver til større maler renoveringer i hele København og omegn.

Forud for ethvert vellykket malerarbejde er forberedelserne, disse yder malermestrene ligeledes med stor præcision. Vi sørger for opsætning af malertape og beskyttende presenninger på gulv og evt. møbler således, at alt i hjemmet er velbeskyttet inden maleropgaven påbegyndes. Med hovedkvarter i Kongens Lyngby er medarbejderne fleksible og parate til at vejlede Dem gennem hele processen, idet vi mener, at enhver maleropgave indledningsvis kræver professionel og kompetent rådgivning. Malermesteren er først og fremmest interesseret i at høre, hvad Deres ønsker og visioner er. Dette vil danne grundlag for en grundig og ikke mindst faglige vurdering af maleropgavens muligheder og omfang, således, at De får det bedst mulige udbytte og resultat af malerarbejdet til en god pris.

Hos os behøver De ikke spekulere over slutprisen. Vores malermester sikrer en fast og lav pris uden uforudsete omkostninger. Vores spidskompetencer inden for malerarbejde gør, at ambitionsniveauet er højt og priserne i bund. De kan forvente topkvalitet, når De vælger, at samarbejde med os. De skal være mere end meget velkomne til at kontakte os for en uforpligtende maler rådgivning, hvad end det drejer sig om, større eller mindre maleropgaver. Vi er et malerfirma med lave priser og vores malermester glæder sig til at opfylde Deres ønsker og efterlade hjemmet med et veludført malerarbejde.

BELIGGENHEDHvor vi er tilgængelige

GP-Byggerservice opererer i over 52 kommuner i Storkøbenhavn
1
Lokationer

Albertslund, Allerød , Amager, Bagsværd, Farum, Birkerød , Brøndby, Strand, Ishøj, Brønshøj, Christianshavn, Dragør, Ballerup, Fredensborg, Klampenborg , Sydhavn, Frederikssund, Gentofte, Gladsaxe, Glostrup, Greve, Hellerup , Helsinge, Herlev, Frederiksberg, Hillerød, Holte , Hvidovre, Høje-Taastrup, Kastrup, Kirke Hyllinge, Kokkedal, København, Lyngby, Nordvest, Næstved, Nørrebro, Roskilde, Rødovre, Skovlunde, Smørum, Søborg, Valby, Vallensbæk Strand, Vanløse, Køge, Vesterbro, Måløv, Ølstykke, Ørestad, Østerbro

Ring til os +4550530887